Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
238 görüntü
Genel Sağlık dizininde tarafından
PROF Dr.Rüştü SERTER Kimdir
kapalı

     

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Prof.Dr. Rüştü SERTER

Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı

Endokrinoloji yani Hormon Hastalıkları ve Metabolizma ile ilgili konularda sağlık desteği ve tedavi hizmeti verilmektedir.

Prof. Dr. Rüştü SERTER

 Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi
 İç Hastalıkları Anabilim Dalı
 Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı

 

Dr. Rüştü Serter 1962 yılında Konya’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1986 yılında mezun oldu. İç Hastalıkları ihtisasını Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1991 yılında tamamlayıp ardından Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları ihtisasını yaparak bu branşta 1996 yılında doçent oldu. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniği Şef Yardımcılığı, Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları Klinik Şefliğinden sonra  yine Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları Klinik Şefi olarak görev yaptı. 2010 yılından bu yana İstanbul'da, Fulya Acıbadem hastanesinde çalışmakta olup aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı öğretim üyesidir. 

 

Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Serter, İngilizce ve Almanca bilmektedir. International Diabetes Federation (IDF); European Society of Endocrinology (ESE); European Association for the Study of Diabetes (EASD), Mediterranean Group for the Study of Diabetes (MGSD); Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği; Obezite, Beslenme ve Diyabet Derneği; Ulusal Beslenme Platformu Derneği; Türkiye Diyabet Vakfı Mütevelli Heyeti; Türk Obezite Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği olup ulusal ve uluslararası birçok makale ve kitap bölümünün yanısıra obezite ve metabolik sendrom konularında basılmış iki de kitabı bulunmaktadır.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...