Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
127 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından
Hocam hayirli gunler genel olarak gordugum rüyalardan bahsetmek istiyorum. 

Bugun ruyamda askeriyeye gittim otobusten inmeden once komutan askerler asagiya insindedi ben de komutanim asker degilim ama ineyim mi dedim in dedi. Daha sonra bir alana goturdu beni her tarafta silahlar vardi uzaktan kan kirmizi gozlu bir kurt bana dogru kostu ve ustume atlayarak havlamaya basladi. Beni isaret ediyordu. Rutbeli bir komutan geldi oturdu yanima kurt da yanimiza oturdu biraz korkuyordum komutan korkma dedi. Sonra komutanimdusman geliyor silahverin bana da dedim boyle tele silah sekli vermisler onu elime tutusturdu. Komutanim nasil vurayim bununla dusmani dedim. Sen ates et dedi vurmaya basladim dusmanlari bak vurdun goruyorsun degil mi dedi. Evet komutanim dedim. Ardindan uyandim


Daha once Peygamber efendimizi gordum bir kere de mevlana hazretlerinden tutunda yunus emreye emir sultanakadar bircok alim yrr sofrasina oturmus sanki beni bekliyorlarmis gibi bana bakiyorlardi. 


Hocam lutfen yorumunuzu esirgemeyin. Allah razi olsun simdiden. Hayirli gunler



     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...