Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
306 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından
Rüyamda ev hanesindeki herkes evin farklı yerlerinde uyumaya gidiyor ve anında uyuyordu. Balkonda rahmetli ablam salonda erkek kardeşim yatak odasında da annem ben ise afedersiniz lavaboya gidiyorum. Tam küçük abdestimi yapacam alaturka tuvaletin çukur kısmı açılıyor birden su fışkırıyor kocaman delik açılıyor ve o delik tekrardan eski haline geliyor ev deprem oluyormuş gibi sallanıyor.

Ne olduğunu anlamak için balkona çıkıyorum sel baskını gibi sular dalgalı bir şekilde binanın etrafını sarmış sanki deprem oluyor ev sürekli sallanıyordu. O sırada ilk önce rahmetli ablamı uyandırdım salona emniyetli yere getirdim korkuyla hemen koşup yere çöktü. Daha sonra erkek kardeşimi uyandırdım. Onuda emniyetli olan yere getirdim. Enson da Annemi uyandırdım onuda ürkütmeden emniyetli yere getirdim. Sonra da evin dış kapısında halalarımı tedirgin bir şekilde gördüm korkmuşlardı.

Rüyam orada bitti. Uyandım.

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...