Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

0 oy
367 görüntü
Bekar & Çıkma & Dating dizininde tarafından
duygularından emin olamamak nedir? yoksa bu bir bahanemiydi beni reddetmek için?

açıldım ben ona seni tanımadan bişey diyemicem dedi peki tanı o zaman dedim.ilk başlarda sana hemen güvenemem tanımam lazım dedi güvensizlik var bende korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan ama seninle alakası yok bişeyler olcaksa bu seni iyice tanıdıktan sonra olsun istiyorum dedi.herşey iyi gibiydi seni tanıdıkça sana karşı düşüncelerim olumlu yönde değişiyo bana karşı davranışların çok hoşuma gidiyo dedi.o zaman sende beni bir arkadaştan öte görüyomusun hislerim karşılıklımıı dedim evet dedi.3 4 hafta konuştuk sonra bende senin kadar yoğun hisler yok emin olamıyorum duygularımdan o yüzden olmıcak dedi.ne yapmalıyım arkadaşlar? beni gördüğünde konuşmuyo bile artık.

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından
bırak gitin . çünkü arkasından koşarsan hç gelmez. ama kırıldığını hissettir ona .seni kırdığının farkına varsn . davranışlarınla mimiklerine bakışlarınla bir türlü hissettir bence . benden küçük bir tavsiye.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...