Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+2 oy
411 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından

Rüyamda alt çenemin sağ tarafındaki dişlerimin en arka dişten başlayarak sırayla (ön dişlerim hariç köpek dişlerime kadar) kırılarak elimdeki peçeteye düştüğünü gördüm.önce en arkadaki dişimin arasından parmağımla bir taş çıkarmaya çalışıyorum sonra o taş dişimle beraber geliyor ve diğerleri de sırayla kırılarak elimdeki beyaz peçeteye dökülüyorlar.sonunda alt çenemin sağ tarafında hiç diş kalmıyor.çok korkuyorum ve diş doktoru aramaya çalışıyorum.ne anlama gelir bu rüya?gerçekten çok korktum:s


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Rüyada diş görmek en genel tabiriyle kişinin ev halkına ve akrabalarına delalet eder. Rüyada üst dişler baba tarafından, alt dişler anne tarafından akrabalarla ilgilidir; Rüyada üst çenedeki iki ön diş baba ve amcaya; alt çenedeki iki ön diş kendi çocuklarına, bu dişlerde görülen çürüme ve düşme yahut kırılma, dişin temsil ettiği yakının başına gelecek sıkıntı, hastalık, uzağa gitme yahut vefatına; bu dişlerde görülen güzellik, temsil ettiği akrabanın durumunun iyiliğine veya onu mutlu edecek bir duruma delalet eder.

Rüyada diş oynaması görmek hastalığa bu hastalıktan bir süre rahatsız olacağınıza işaret eder. Rüyada diş kiri yahut kokusu kötü şöhrete ve sünnete uymamaya delalet eder. Rüyada diş parlaklığı görmek ve rüyada ağzın ve dişlerin güzel kokması güzel övgüye, sünnete uyarak mutlu yaşayacağınızın işaretidir. Rüyada dişlerde görülen düzensizlik, ev halkındaki uyumsuzluğa, bu uyumsuzluktan çıkacak marazlara ve düzeltilmesi için çaba harcanması gereken sıkıntılara işaret eder. Rüyada olması gerekenden fazla diş akrabadan görülecek iyiliğin habercisidir. Rüyada küçük diş görmek güzelliğe, bu güzellik sonucunda hissedeceğiniz yaşama sevinci ve mutluluğa işaret eder.

Rüyada büyük diş görmek müjde veya beklemedik bir sürpriz ile korkutulacağınızın habercisidir. Rüyada kadının dişinin kucağına düşmesi salimen doğum yapmasına, hamile değilse ele geçecek dünyalığın ve bu dünyalık ile bir rahata erme döneminin erişeceğinin habercisidir. Rüyada diş ağrısı aile bireyleri yahut akrabadan gelecek sıkıntıyı önceden haber verir, gelecek sıkıntıdan haberdar olup ona göğüs gerecek şekilde bünyenin hazırlanması gerekmektedir.

Rüyada gümüş diş görmek asalet ve güzel ahlaka, bu güzel ahlaklı kişilerle karşılaşacağınıza onlarla ticaret yapacağınıza veya evleneceğinize veya ahbaplık kuracağınıza işaret eder. Rüyada altın diş görmek kadın için kız çocuğuna yahut mutluluğun habercisidir. Rüyada odun, taş veya bunun gibi değerli olmayan madenlerden yapılmış diş faydasız akraba ve boş gayretlere, boş çabalar harcayıp sonuç elde edemeyeceğinize ve bunun sonucunda motivasyonunuzun iyice düşeceğine delalet eder. Rüyada ağrıyan dişe ilaç sürmek yahut onu çektirmek gam ve kederden kurulmaya işaret eder. Rüyada ağzında tek diş kaldığını görmek ömrünün bir yıl sonra biteceğinin habercisidir veya bunu şu anda yaşadığı güzelliklerin biteceği şeklinde de yorumlamıştır İslam Alimleri. Rüyada diş bazen yıllara, Efendimizin güzel söz ve davranışlarına işaret eder. Rüyada diş kamaşması aile fertlerinden kaynaklanacak geçici sıkıntının habercisidir. Rüyada dişlerinin tamamen düştüğünü görmek bütün akrabalarından daha çok yaşamaya delalet eder. Rüyada diş düşmesi şeklinde bir dişin ele gelmesi borçlunun borcunu ödemesine işaret eder. Rüyada düşen yahut çıkan dişi gömmek yahut bir şeye sararak saklamak akrabadan yahut ana babadan bir şey gizleyeceğinize işaret eder.

Rüyada olmayacak bir yerden diş çıktığını görmek olmadık hareketler, cesurca ve insanların sizden beklemediği hareketler yaparak amacınıza ulaşacağınız anlamını taşımaktadır. Rüyada takma dişlerin elinize geldiğini görmek biriktirmiş olduğunuz paraların suyunu çekeceğine, taşıma su ile değirmen dönmeyeceği atasözündeki bilgiye nail olacağınız anlamına gelmektedir. Rüyada takma dişleri bir bardağın içinde suda görmek etrafınızdaki yaşlı birinin bir takım sıkıntılar yaşayacağı ve hastalık dolayısıyla istirahat edeceği anlamını taşımaktadır.

Rüyada diş görmek ev halkı ve akrabalıkla yorumlanır. Üst kat dişler erkek, alt kat dişler kadın ve azı dişleri ev halkının reisi olarak tabir edilir. Rüyada her hangi bir dişinin yanında yeni bir diş çıktığını görmek, bir akrabadan hayır ve menfaat göreceğine; dişleri arasında seyrek ve açık yerleri görmek, akraba ve ev halkı arasında bir geçimsizliğin çıkacağına delalet eder. Halk arasında büyük diş makbul olduğu için dişlerin büyük olduğunu görmek, rüya sahibinin sevildiğine ve sayıldığına işarettir. Rüyada dişlerini bozuk ve sallanır bir şekilde görmek zafiyete işaret eder. Rüyada dişleri temiz ve güzel bir şekilde görmek, keder ve sıkıntıdan kurtulmaya, cömert ve iyilik sever biri olduğuna delalet eder. Rüyada dişlerin uzun ve beyaz olduğunu görmek, kuvvet ve cesarete, bu güç ile büyük işler başaracağınızın habercisidir. Rüyada yeni doğmuş bir çocuğun zamansız diş çıkardığını görmek, bela ve musibete yorumlanır. Rüyada dişinin düştüğünü ve onu düştüğü yerden aldığını görmek, yeni bir çocuğunun doğacağına; düsen dişi arayıp da bulamaması akrabasından birinin vefatına işaret eder. Rüyada dişlerinin her birinin veya bir kaçının haddinden fazla ve çirkin bir şekilde uzadığını görmek, akraba ve ev halkının mallarının elinden gideceğine delalet eder.  Rüyada dişlerinin birinin veya bir kaçının orantısız bir şekilde kısaldığını görmek, akrabalarının mallarının azalacağına işarettir.

0 oy
tarafından

Sizi biri itham edince birdenbire sinirlenip ağzınıza ne gelirse söyleyebilirsiniz. Bu rüya bir uyarı, sonradan söylediklerinizden çok pişmanlık duyacağınızı bilin.smiley

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...