Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
205 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından

Rüyayı televizyonun yanında survivor izlerken uyuya kaldığım için saçma sapan bir şey gördüm yakın zamanda birbirine bağlantılı herhangi bir filim izlemedim.
Rüya baştan itibaren anlatmaya çalışıyayım.

Uzun bir sokaktayım Sol tarafı beton duvar sağda bir kaç ev ilerde 1 kadın 1 erkek sele kapılmış erkek sağtaraftaki eve tutunuyor kadını kurtarmak istiyor kurtaramıyor tekrar kendini sele bırakıyor bende bunları görüp açık kahveregi yer yer çamur gibi akan suya kendimi bırakıyorum zorlanmadan git gide onlara yaklaşıyorum sokak aralarından geçerken mekanlar değişiyor üstüm zerre kadar su olmuyor çamur olmuyor nitekim sel bitiyor tam yaklaştım durumları nedir diye soracakken erkek bayan garip bir araca binip uzaklaşıyorlar hiç bir araç olmadan onları takip edip gecenin karanlığında bir kaç evin olduğu yerde temkinli bir şekilde evlere doğru yaklaşıyorum hava karanlık gökyüzü ay yıldızlar berak bir şekilde görünüyor evin birisinin bahçesine giriyorum bahçede 2 köpek  fakat üstleri buzlu buğulu çiğile kaplanmış sesleri varla yok arasında onları izlemekte vazgeçip eve iyicene yaklaşıyorum yaklaştığım evde bayan yan evde erkek cam tıklatıp evden 20-30 metre uzaklaşıyorum karşı taraf konuşmadan tost makinasını gösteriyor yemek istiyormusun gibi kafamı sallıyorum onun gibi birşey cevap veriyorum beklerken gökyüzündeki yıldızlara bakıyorum aydınlığın içinde karartı ve ışıklı bir uzay gemisi gökte beliriyor 3 bölümden oluşuyor. Birbirlerine bağlı neyse bir uğultu kopuyor kulakların  uğultuya dayanabilmesi için ağzı açık  şekilde ordan uzaklaşmaya çalışıyorum diğer insanlarda aynı halde coğu krize girip kitlenip kalıyor yada sayıklıyorlar 5-10 saniyeliğine nesnelerin ne hissettiğini yaşamak gibi birşey ışığın yere inerken süzülmesinin ağacın kuruması uzaması metalin aşınması dedim ne oluyor sonra kendime kediğimde insanlar kitlenenler çıplak fakat ten renkleri farklı bayan erkek tenasur uzuvları yok üst olsun alt olsun neyse uyandım böyle saçma bir rüya olmaz olsun dedim karnım açıktı gidip mutfaktan fırından börek yedim.

Yattığım yer beton üstüm açık televizyonun sesisini yerli yersiz duyoyordum 35dk da uyudum en fazla acayip gördüğüm birbirinden bağımsız konusunun ne olduğu ne mesaj çıkarmam gerektiğini bilmediğim bir rüyam oldu nedir bunun alemeti bütün olumsuz faktörlerin bir araya gelmesindenmi acaba.


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...