Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
173 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından

Rüyada görülen şeylerin gerçek hayat ile bir alakası varmıdır


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından

bazılarına göre var bazılarına göre yok. konu rüyaysa hiçbir şey kesin değildir. bazı bilim adamları rüyada gelecek görülebilir diyor bazı bilim adamları rüyalar bastırılmış duyguların gün yüzüne çıkması diyor bazılarıysa rüyalar uyku sırasında beyinde görülen etkilerin bir yan ürünü.

senin soruna gelince rüyada olan gerçekte olabilir mi diye soruyorsun. yani rüyada gelecek görülebilir mi sorusuna yakın bir şey çıkıyor. John W. Dunne ye göre mümkün hatta kendisi de rüyasında bir şey gördüğünü ve onun gerçekleştiğini idda edenlerden. hayatı boyunca kendine benzeyenleri araştırmış ve rüyada geleceği görmenin olabileceğini söylemiş.

bana kalırsa, john haklı. hatta hepsi haklı. bence bizim rüyaya bir tanım getiremiyor olmamızdaki sorun rüyanın sadece bir, değişmez bir anlamı çıkması için uğraşıyor olmamız. değişken bir şeyi demir kalıba koyamazsın sonuçta. bunların hepsi gerçek olabilir diyorum çünkü insanlar bir şeye anlam yüklerken o bizim algı filtremizden geçer, bu sırada geçmişteki yaşadıklarımız da bu filtreye dahil olur ve ortaya çıkan tanımı değiştirir. yani rüya hakkında tüm bilim insanlarının söylediği şeyin gerçek olma payı var çünkü hepsi geçmiş hatıralara ve olaylar adayanıyor olabilir. geleceği görmeye gelince rüyada gördüğüm şey gerçek oldu diye herkes yalan söylüyor olamaz ama illaki gerçek olmayan veya yanlış yorumlanan vardır. 

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...