Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

0 oy
882 görüntü
Okul Öncesi dizininde tarafından
Arkadasalar ben 2yillik bolum bitirdim ve bu sene sifirdan baslayip çalışıp ygs lys ye girmeyi düşünüyorum sizde 1sene çalışıp eczaciliga kazanabilirmiyim özel universtieye gitme ihtimalimde var ama 1 sene çalışıp gitme ihtimalim var mı sizce ?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sonuçta iki yıllıkta olsa bir üniversite tecrüben olmuş ve muhtemelen gelecek kaygısı konusunda gözün açılmış, bu yüzden disiplinli bir şekilde çalışarak girilebileceğini düşünüyorum.Ben 4 yıllık üni bitirdim 30 yaşındayım ama üstüne hukuk okumayı planlıyorum bunu neden yazdım hiçbir şey için geç değildir.
0 oy
tarafından
Bence düzenli calisirsan ve konuya odaklanirsan her türlü basarirsin.Ancak kafani tamamen oraya vermelisin kesinlikle diger aktivitelerini azaltmalisin. Neden olmasin ki? Önemli olan istedigin bölüme girip oradan mezun olman ondan sonra sefasini sen süreceksin.
0 oy
tarafından
Bence sikinti yok bunu göze almissan yaparsin, hele özel üniversite olasiligin varsa problem yok test cözerek hizini arttir sen bu isi yaparsin.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...