Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
139 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından
YKS öğrencisiyim ve rüyayı gördükten sonra uyku düzenim bozuldu uykularım kaçıyor ve neyle meşgul olsam aklıma geliyor araştırsam da rüyanın kıyısından köşesinden bir şey bulamadım.

Rüyamda azrail aleyhisselam ile evliyim ama bu benim ikinci evliliğim onunla okulda aynı sınıftayım ama ona hiçbir türlü bakmıyorum hatta sınıfta ders işlerken bi yandan da şöyle düşünüyorum ALLAH'ın ona görev vermesine rağmen neden burda olduğunu anlayamıyorum diye aklımdan geçiyor sonra kendi kendime onların birçok yerde bulunabileceğini dile getiriyorum bu arada okulda bir imam-hatip okulu daha sonra rüyamda evde yatakta yatıyorum oda yanı başımda bana diyorki seni seviyorum doğum günün kutlu olsun(benim doğum günüm 24 kasımdı) daha sonra bizim 11 tane çocuğumuz olduğunu söylüyor ben onu sadece bi siület şeklinde görüyorum ona sarılıyorum daha sonra uyanıyorum .Gerçekten korkuyorum acaba yanlış bir şeyler mi yaptım diye yardımcı olursanız çok sevinirim

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...