Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
564 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi

Rüyamda saçımı boyatmak için kuaföre gidiyorum. Kadın saçımı yıkıyor. Param yok ne yapacağım diye düşünüyorum. Saçım yıkandıktan sonra kadından fiyat bilgisi almaya çalışıyorum. Kadın da az paraya yapamayacağını söylüyor.

Çantama bakıyorum cüzdanım yok. Rüyanın devamında kuaför salonunda erkekler olduğunu görüyorum. Cüzdanımı çalanları tahmin ediyorum. Bunlar baba oğul. Genç olandan üsteleye üsteleye paraları nereye sakladığını öğreniyorum. İşaret ettiği yerdeki suntayı kaldırıyorum. El bezi, boyutu küçük para kadar dikdörtgen porselen süslü tabaklar var (minyatür gibi), akik boncuklar, meyve figürlü düğmeler var. O kadar hoşuma gidiyor ki tabaklardan birini cebime, akik boncuğu da göğsüme atıyorum.

Sonra bir arazide oluyoruz. Çalınanları bulması için arkeolog gibi birini getirmişler. Bu adam taştan büyük bir tekerleğe elindeki alet edevatla vuruyor. Bu tekerleğin dayalı olduğu bir ev var kapısı demir sacla kapalı. Oradakiler bu sacı çıkartıyor. Evde bir aile var. Aynı bizim gibiler. Yaşlı kapalı bir kadın, yaşlı kocası ve küçük çocuklar. Bunlar İslam ile tanışmamış Tüklermiş. Kadın bizi görünce Ümmet-i Muhammed geldi diyor ve tebessüm ediyor. Kocasının kafasında turan çıkıntısı var. Annem evdeki erkek bebeği kucağına alıyor sıkı sıkı sarılıyor, ikimizin de gözleri doluyor.


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...