Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

0 oy
242 görüntü
Kariyer & İş Bulma dizininde tarafından
Emeklilikten Sonra Yapılabilecek İşler

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından
Emeklilikten Sonra Yapılabilecek İşler

Emekli oldunuz fakat hala ek gelire ihtiyacım var ya da çalışmadan duramıyorum diyorsunuz, öyleyse sizlere emeklilikten sonra yapabileceğiniz işler hakkında bilgi verelim.

Bugün Türkiye’de emekli olmuş insan sayısı yaklaşık 10 milyon civarlarında ve bu insanların bir çoğu emeklilik maaşlarıyla geçinemeyip ek işlere müracaat ediyorlar. Rahat ve sakin bir ortamda yapabileceğiniz ek işlerle hem aile bütçenize katkıda bulunup hem de emeklilik zamanınızda evde boş boş oturmaktan kurtulabilirsiniz. Bu tip evde yapılabilecek işler hem sizleri yormayacak hem de asgari ücrete yakın bir maddi gelir elde etme imkanı sağlayacaktır.

Evde kahvenizi içerken yapabileceğiniz şeylerden bazıları, danışmanlık, makale yazarlığı, el işi ve takı tasarımı, ev ortamında öğrencilere ek ders verme imkanı, boncuk tasarımı, yemek yapımı, sosyal medya yöneticiliği gibi rahatça yapabileceğiniz işlerdir.

Bu ek işler sayesinde hem hobilerinizi gerçekleştirmiş olacaksınız hem de rahatlıkla aile bütçenize katkıda bulunacaksınız. Emeklilik artık sıkıcı bir durum olmaktan çıkmakta ve sizlere bir çok hobinizi gerçekleştirirken para kazanma imkanı da sunmaktadır.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...